• Subtitle
    Choose Server
    • Server 1
    • Server 2
    • Server 3
Please choose another server if the video doesn't work or there is an error in the video
Misfits: Zmetci

5 Sezóna
37 Epizoda

Misfits: Zmetci - Season 2 Episode 2 2. epizoda

(901 votes, average: 7.63/ 10)

45 minut 2025 HD

• Share

Do města přijel Nathanův neznámý bratr Jamie. Oba se snaží urovnat vztah s jejich otcem, kterého Jamie unesl a strčil do kufru. Všichni si zajdou na párty a vezmou si pilulku, která má však za následek opačný účinek jejich schopností. Kelly říká vše, co si myslí, Curtis se podívá do budoucnosti, Simona všichni obdivují a následují, naopak Alishy se nikdo nechce dotknout a Nathan není nesmrtelný.

img

Sezóna

Podobný

Doporučení

• 2010
    img

Haló, tady Indie

Haló, tady Indie

6.78 2010 HD

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne...

img
  • 2016
    img

Zelený servis

Zelený servis

6.90 2016 HD

Komediální seriál Zelený servis sleduje brooklynského dealera marihuany, který zajišťuje potřeby...

img
  • 2009
    img

Hvězdná brána - Hluboký vesmír

Hvězdná brána - Hluboký vesmír

7.40 2009 HD

A o co v Universe půjde? Antikové kdysi dávno před miliony lety, ještě před přesunutím Atlantidy do galaxie Pegasus...

img
  • 2007
    img

Greek

Greek

6.60 2007 HD

Rusty Cartwright se snaží zapadnout do společenského života na Vysoké, je chytrý, ale taky trochu "zabržděný"...

img
  • 2018
    img

Rotten

Rotten

7.10 2018 HD

Dokumentární seriál, který se hlouběji ponořuje do potravinářského průmyslu a odkrývá...

img
  • 2015
    img

Rodinka na kousky

Rodinka na kousky

7.10 2015 HD

Rodinka na kousky je komedie o velké, šťastné rodině a veselých, nepříjemných a hlavně...

img
  • 2011
    img

The Fades

The Fades

7.20 2011 HD

Mladík jménem Paul je pronásledován apokalyptickými sny, které nedokáže nikdo vysvětlit. Jako by...

img
  • 2017
    img

Já, já a zase já

Já, já a zase já

6.20 2017 HD

Seriál pojednává o životě jednoho muže jménem Alex. Zkoumá tři odlišná období jeho...

img
  • 2020
    img

Chicks

Chicks

6.70 2020 HD

Sveta, Marina and Lyuba work as prostitutes in a small southern township. Their friend Zhanna, who got a chance for a better life, comes back from...

img
  • 2003
    img

Last Exile

Last Exile

7.20 2003 HD

Bohatě romantická akční dobrodružná fantasy, odehrávající se ve světě, kde na oblohu pronikají...

img